loader image
Rezervišite direktno i ostvarite popust
Najbolja ponuda
Najbolja cena zagarantovano

UPOZNAJTE NAS

U srcu pitoreskne planinske regije, gde se tišina samo prekida šumom ptica i tiho šuštanje lišća, nalaze se Rajački Konaci. Ovaj skriveni dragulj smešten je na obronku planine i nudi svojim gostima nezaboravan boravak u predivnom prirodnom okruženju.

Rajački konaći

Rezervišite Vas boravak & Uživajte u prirodi

Rajački Konaci ima sedam apartmana i dva vajata, što ga čini intimnim i mirnim mestom za beg od gradske vreve. Svaka soba je pažljivo uređena kako bi pružila udobnost i opuštanje gostima. Najlepši deo svake sobe je prostrani balkon ili terasa sa kojih se pruža zadivljujući pogled na okolne planine i doline. Uživajte u jutarnjoj kafi ili večernjem čašćenju vina dok gledate zalazak sunca kako boji nebo u nijansama narandžaste, ljubičaste i ružičaste.

Rajački Konaci

Izuzetna destinacija za odmor uz nezaboravnu priordu

Osim opuštanja i uživanja u pogledu, Rajački Konaci nudi i raznovrsne aktivnosti u prirodi. Bilo da ste zaljubljenik u planinarenje, biciklizam ili jednostavno šetnje šumskim stazama, ova regija ima mnogo da ponudi. Hotel organizuje i vođene ture kako biste maksimalno iskoristili svoj boravak u prirodi.